/file/db/1517917391182/information_logo.png

WELKOM

BIJ FELTMEN

dé leverancier van topkwaliteit wolvilt

Feltmen staat voor full service, kwaliteit en Hollandse nuchterheid. Ons creatieve designteam combineert de tijdloze eigenschappen van wol met de trends van nu. Van horeca tot kantoor, voor diverse klanten leveren wij interieuroplossingen.


Bij ons speelt uw wens de hoofdrol. Wij leveren kant en klare producten, maar werken ook in co-creatie en op maat. Wij maken in ons atelier in Oss voor u zowel een uniek scheidings- of wandpaneel en ook een in serie geproduceerd artikel van wolvilt. Naast dat wij producent zijn van wolviltproducten zijn wij ook groothandel in wolvilt. Via onze webshop kunt u onze collectie wolvilt per strekkende meter bestellen. Wilt u als (interieur)architect of als creatieve professional ondersteuning hoe u wolvilt in uw product of project kan toepassen, neem contact met ons op, en wij laten u graag kennismaken met de mogelijkheden in ons ruimopgezet atelier.

Waarom wolvilt in uw interieur toepassen? Dit zuivere, duurzame materiaal straalt van nature authenticiteit uit. Het is brandwerend, vochtregulerend, heeft fantastische akoestische eigenschappen en het werkt luchtzuiverend in bijvoorbeeld kantoren en woningen. Wolvilt is slijtvast; u kunt er jarenlang van genieten.

 

Verbetering van de akoestiek.

Wolvilt vermindert de galm en dempt het volume. Wolvilt kan op verschillende geluidsabsorberende manieren worden toegepast.  Wandbekleding, scheidingpaneel, zitkussen en ook als lamp. Gebruik van wolvilt in een ruimte zorgt ervoor dat er meer rust komt. Een goede investering! Vraag ons om advies.

 

 

WAAROM

WOLVILT

Puur, zacht en supersterk

EERLIJK

DUURZAAM

Natuurlijk product

Rekening houden met het milieu is voor ons een vanzelfsprekendheid. Wolvilt is biologisch afbreekbaar. De hiervoor gebruikte Merino-wol is afkomstig van Nieuw-Zeelandse schapen die op een verantwoorde wijze worden gehouden.

 

Ook in onze productie werken wij ecologisch verantwoord. Wij gebruiken zo min mogelijk schadelijke stoffen of chemische middelen. Daarom wordt ons wolvilt bijvoorbeeld gebruikt in producten van Duitse speelgoedfabrikanten. Wij zijn altijd op zoek naar manieren om te verbeteren. Als u bij ons bestelt, bent u zeker van een leverancier met hart voor mens en natuur.

Bij Feltmen kunt u snel en makkelijk wolvilt bestellen. In grote of kleine oplage, dunne of dikke kwaliteit, alles is mogelijk. Neem rustig een kijkje, en laat u inspireren door onze prachtige kleurencollectie. Liever eerst het materiaal leren kennen? Vraag dan vrijblijvend een sample aan, of bestel ons unieke kleurencollectieboekje. Wilt u meer informatie over het vervaardigen van een custom-made wolvilt product zoals een:

  • wandpaneel
  • scheidingswand
  • vloerkleed
  • tas
  • lamp
  • zitting

Neem contact met ons op.

Om te bestellen dient u een account aan te maken. Hiermee kunt u uw favoriete kleur kiezen, en per stuk de gewenste lengte of dikte selecteren. Wij kunnen alle materialen op korte termijn leveren. Zodra uw bestelling is geplaatst, wordt het verzendproces in gang gezet en ontvangt u bericht over de bezorging.

 

 

 

 /file/db/1517917391350/information_cart.png

GEMAKKELIJK

BESTELLEN

Eenvoudig in onze webshop

 

 

/file/db/1517917391416/information_globe.png

WORLDWIDE 

DELIVERY

 

Feltmen maakt u het bestellen graag zo prettig mogelijk. Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt tijdens het winkelen, en hebben onze bestel-, bezorg-, en betaalmethoden hier op uitgekozen.

 

Waar ter wereld u ook gevestigd bent, u kunt altijd bij ons bestellen. Speciaal door ons geselecteerde koeriersbedrijven bezorgen uw wolvilt tot aan de deur. Daarnaast gebruiken wij alleen betaalsystemen die actueel en vertrouwd zijn, zodat u zeker bent van een zorgeloze betaling. Bestellen bij Feltmen is makkelijk, snel en veilig.